Bijzonderheden rondom de feestdagen

Voor de aankomende feestdagen willen wij u informeren over de gang van zaken wat betreft uw doseringskalender, doorgeven van bijzonderheden via Tropaz.

Op 24 en 31 december kunt u tot 13.30 uur uw bijzonderheden doorgeven via Tropaz. De bijzonderheden die na 13.30 zijn verstuurd, worden de eerstvolgende werkdag afgehandeld. Voor urgente vragen neemt u telefonisch contact op met de Trombosdienst

Uw nieuwe doseringskalender wordt door de post niet bezorgd op 1e Kerstdag, 25 december, 2e Kerstdag 26 december 2018, Nieuwjaarsdag 1 januari 2019, maar één of twee dagen later. Met Tropaz kunt u dezelfde dag de doseringskalender online bekijken en komt de dosering van de controle dag ook op uw kalender te staan, dat is dus een dag eerder. Is er een aanpassing nodig van de dosering op de dag dat u gecontroleerd bent dan wordt u niet gebeld. U wordt wel gebeld als u vitamine K moet innemen.

Het is van belang dat u dezelfde dag voor 17.00 uur de doseringskalender bekijkt via Tropaz en dat u s’ middags bereikbaar bent.