Nieuwe Tropaz app gaat LIVE!

Nieuwe Tropaz app gaat live!

Vanaf 7 januari 2019 is de vernieuwde Tropaz app beschikbaar, deze kunt u vanuit de appstore downloaden. De oude app kunt u nog twee maanden gebruiken, maar wij raden u aan om de nieuwe app zo snel mogelijk te gaan gebruiken. De oude app hoeft u niet te verwijderen voordat u de nieuwe app gaat gebruiken. De nieuwe Tropaz app heeft een ander icoon en wordt door meerdere trombosediensten gebruikt.

Tropaz app

Wat er verder is veranderd en hoe u de nieuwe app moet installeren kunt u zien via deze link https://trombosedienst-leiden.nl/app-voor-smartphone/.

Heeft u naast de informatie op de website nog ondersteuning nodig dan kunt u contact opnemen met het softwarebedrijf Asolutions, 088-9950015 of u stuurt een mail naar tropaz@asolutions.nl. De helpdesk is iedere werkdag bereikbaar van 13.00u-16.00u.

Heeft u een Tropaz account, maar maakt u daar geen gebruik van door wat voor reden dan ook, neemt u dan contact op met de Trombosedienst Leiden. In de nabije toekomst nemen wij geen contact meer met u op over een doseringsverandering op de dag dat u geprikt bent. U kunt dan zelf via Tropaz of de Tropaz app uw dagdosering controleren. Daarom is het van belang dat wij weten dat u actief uw Tropaz account gebruikt.