Tropaz informatie

Tropaz

Met Tropaz heeft u via internet toegang tot uw gegevens, zoals de doseringskalender en uw actuele medicatiegebruik. U kunt snel en eenvoudig berichten sturen naar de trombosedienst, zoals een vakantie, een wijziging in de medicijnen die u gebruikt of een operatie of ingreep die u moet ondergaan. Daarnaast kunt u vragen stellen over uw dosering of een opmerking maken en zonodig krijgt u dan via internet een bericht van de trombosedienst terug. U ontvangt hierover een melding via uw email. Op deze manier kan het gebruik van de telefoon worden beperkt.

Onze medewerkers bekijken en verwerken dagelijks tot 16.00 uur de binnengekomen berichten. U krijgt snel antwoord maar berichten die ’s avonds of in het weekeinde worden gestuurd worden dus de volgende werkdag verwerkt.

Als u hier gebruik van wil maken, geef dit aan ons (trombosedienst@lumc.nl) door via
een e-mailbericht met daarin vermeld uw patiëntennummer en e-mailadres.

Zelfmeten en zelfdoseren

Voor degenen die zelf hun INR meten is er tevens de mogelijkheid de INR uitslag en de dosering online door te geven.

App. voor smartphone

Als u eenmaal gebruik maakt van Tropaz kunt u ook een app installeren op uw smarthone of tablet om toegang te krijgen tot Tropaz. Kijk bij Tropaz app voor de installatie ervan.
De app is interessant voor alle reguliere gebruikers en met name degenen die aan zelfmeten doen. Zij kunnen via de app een INR doorgeven.
Voor degenen die zelfdoseren heeft de app  (nog) niet veel meerwaarde.
Zij kunnen namelijk geen INR en dosering doorgeven. Wel kunnen de laatste INR uitslagen bekeken worden.