Bereikbaarheid voor patiënten die zelfmeten en/of zelfdoseren

Indien u informatie wil hebben over zelfmeten van de INR en zelfdoseren van orale antistolling, bel of mail ons. Ons telefoonnummer en e-mail adres vindt u in onderstaand schema.

Bij de Trombosedienst Leiden is er een speciaal team dat zich bezighoudt met het opleiden van patiënten die zelf gaan meten en doseren.
Indien u informatie wil, bel dan bij voorkeur ’s middags
De tijden staan in onderstaand schema.

Zelfmeetcentrum

Bereikbaarheid telefonisch:
Het zelfmeetcentrum is beperkt bereikbaar , u wordt te woord gestaan door de telefonist. De telefonist kan u of uw vraag z’n doorzetten naar team zelfmeetcentrum.
Spreekt u het bandje in met uw naam, geboortedatum en patiëntnummer, dan wordt u teruggebeld, of belt u in de middag va 13.30 uur.
Excuses voor het ongemak.

Telefonisch consult 
maandag t/m vrijdag
8.00 tot 16.00 uur

Telefoon zelfmeetcentrum:
U kunt ons bereiken via tlfnr. 0715262449 keuze 3 en dan 1.
Als wij in gesprek zijn, wordt u meteen doorverbonden met een antwoordapparaat. Wilt u alleen een INR uitslag doorgeven (voor degenen die alleen zelfmeten), spreek dan duidelijk uw naam, geboortedatum en eventueel uw patiëntennummer in. Wij zullen de uitslag verder verwerken en bellen u hier niet over terug. Als u wilt dat we contact met u opnemen, geef dit dan svp aan met een telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken.
Bij voorkeur de INR en bijzonderheden doorgeven via de webportal Tropaz.  Maakt u nog geen gebruik van Tropaz, dan kunt u zich aanmelden, meer informatie vindt u bij Tropaz.

Meet alsublieft altijd zoveel mogelijk tijdens werkdagen en kantooruren, zodat wij u passend advies, service en ondersteuning kunnen bieden.

Bij spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden zie:
Bereikbaarheid voor patiënten buiten openingstijden.

E-mail:
trombosedienst@lumc.nl