Routebeschrijving naar Poortgebouw, Trombosedienst

Locatie Poortgebouw, Trombosedienst, Rijnsburgerweg 10 in Leiden.

Invoeren in uw navigatie Albinusdreef 2 Leiden.
Routebeschrijving
U rijdt het terrein van het LUMC op. U slaat niet rechtsaf richting de parkeergarage maar u slaat linksaf richting het Poortgebouw en rijdt tot aan de slagboom. U neemt een kaartje uit de automaat en u passeert de slagboom, vervolgens bent u aangekomen op het parkeerterrein van het Poortgebouw. U kunt uw auto, parkeren op het terrein van het Poortgebouw. Kosten voor het parkeren zijn ongeveer € 3,50. De betaalautomaat staat in de Zuidvleugel van het Poortgebouw, betaling alleen mogelijk met pinpas. De Trombosedienst is gevestigd op de begane grond in de Noordvleugel van het Poortgebouw.

Openbaar vervoer

Het Poortgebouw bevindt zich aan de achterzijde van station Leiden Centraal en is op loopafstand te bereiken. Alle streekbussen naar Leiden stoppen ook bij Leiden Centraal. Een aantal bussen stopt naast het LUMC, halte Bargelaan (achterzijde van het station). Alle bussen stoppen op het busstation aan de voorzijde van het station.
Voor actuele openbaar vervoersinformatie belt u met Openbaar Vervoerreisinformatie 0900-9292 (75 cent per minuut) of via het internet www.9292ov.nl/